Cabana la Hutanu

Cabana La Hutanu

Cabana in Covasna

Cabana La Hutanu, este amplasata  in comuna Comandau, un loc pitoresc, parca desprins din alta lume, aflat in zona istorica numită Tara Hutulilor, înconjurat de munti si paduri, care uimeste prin frumusetea peisajelor.
Daca alegeti sa petreceti un sejur la Cabana La Huțanu, zona este perfecta pentru turistii amatori de drumetii, plimbari cu snowmobile, atv-uri, biciclete. In perioada de iarna, copiii (dar si adultii) au partie de sanius si o curte de 30.000 mp unde se pot relaxa in voie.

Cabana la Hutanu

CAZARE CABANA

Cabana se inchiriaza doar integral
5 camere duble
2 apartamente
Wifi, Smart TV in fiecare camera
Foisor cu semineu inchis si incalzit

CIUBAR

Cabana La Hutanu va ofera acces gratuit la ciubar, pe toata perioada sejurului.
Dupa o zi lunga, plina de activitati de tot felul, va puteti bucura de o baie fierbinte intr-un ciubar spatios amplasat in exteriorul cabanei.
Bucurati-va de o experienta unica ce cu siguranta va contribui la relaxarea mintii si a trupului.

Cabana la Hutanu

SAUNA

Pe langa faptul ca induce o stare de relaxare si detoxifiaza pielea, sauna are efecte terapeutice dovedite.
S-a demonstrat ca reduce inflamatia mucoasei respiratorii, atenueaza durerile de la nivelul articulatiilor si imbunatateste metabolismul.

SNOWMOBILE, ATV-uri, BICICLETE

Snowmobilul, cunoscut si sub denumirea de “saniuta cu motor”, ofera o experienta unica iubitorilor sporturilor de iarna si celor ce indragesc plimbarile in natura.
Oferim spre inchiriere snowmobile si atv-uri pentru a trai o experienta cu adevarat unica intr-un cadru desprins din povesti.
Pe timpul verii bicicletele sunt oferite gratuit oaspetilor nostri.

Cabana la Hutanu

OFF-ROAD

Iubitorii de aventura vor descoperi in Comandau cele mai frumoase trasee de off-road. Drumuri neamenajate  printre copaci şi raurile tumultuoase vor face ca traseul sa fie unul plin de provocari si adrenalina.

PARTIE SANIUS

Cabana La Hutanu  este prevazuta cu o curte de 30000 m2, unde se afla partia de sanius atat de indragita si apreciata de copii si adulti deopotriva.

Telefon rezervari cabana

0733074705

Fii in contact cu noi

urmareste noutatile

Adresa

Str. Principala, Comandău, Covasna